- Event 'New Generation - New Business'; Talentontwikkeling/Generatiemanagement en NEVAP Ledenvergadering | nevap.nl
Terug

Event 'New Generation - New Business'; Talentontwikkeling/Generatiemanagement en NEVAP Ledenvergadering

donderdag 22 november 2018

Tijdens dit Event staat Talentontwikkeling/Generatiemanagement centraal. Het doel van deze middag is om in de toekomst te kijken naar de nieuwe generatie en de ontwikkelingen voor toekomstige businessmogelijkheden. Want dat de markt en de maatschappij hard aan het veranderen zijn dat constateerden we al in november vorig jaar bij Sweco in De Bilt. Maar hoe werken de nieuwe en de huidige generaties goed samen in projecten? Hoe zorg je dat jouw mensen in de organisatie goed samenwerken in deze veranderende tijd? Hoe haal je het beste uit alle generaties binnen jouw projecten? Niet alleen binnen organisaties, maar natuurlijk ook bij opdrachtgevers en klanten. Want in de samenwerking tussen verschillende generaties gaat het helaas nog wel eens mis.

We hebben een expert gevraagd: Talitha Muusse. Zij is millenium Expert en heeft ruime ervaring met het werken met verschillende generaties en de veranderende maatschappij. Talitha geeft je inzicht waar de verschillen ontstaan en hoe je ze kan overbruggen. Op een leuke, interactieve manier die je direct praktische handvatten geeft.

Op de plek waar 25.000 studenten klaar worden gestoomd voor de toekomst houden we dit event. De Haagse Hogeschool is onze gastheer.

Vanuit De Haagse Hogeschool zijn er 30 studenten aanwezig. Neem gerust een young professional uit je eigen organisatie mee. Het belooft een inspiratievol en uitdagend programma te worden die je aanzet om kritisch te kijken naar de ontwikkelingen binnen jouw organisatie.

Voorafgaand aan dit event is onze Ledenvergadering. Daar bespreekt het Business Innovatie Lab graag de Ontwikkelroute die zij hebben gemaakt en ontvangen zij feedback op de ideeën voor 2019. Tevens zal ook het NEVAP Inspiratie Programma voor 2019 bekend worden gemaakt. Het bestuur bespreekt graag de ontwikkelingen van NEVAP met jou als lid.

Datum: donderdag 22 november 2018
Locatie: De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag

PROGRAMMA
14.00 – 14.30 uur:  Ontvangst
14.30 – 15.30 uur:  NEVAP Ledenvergadering

15.30 – 16.00 uur:  Ontvangst
16.00 – 18.00 uur:  Event ‘New Generation - New Business’:
                                Welkom door Ilja Werkhoven, directeur NEVAP
                                Interactieve Generatiecaroussel met 3 generaties o.l.v. Talitha Muusse,
                                Millennial Expert, ondernemer, en moderator waarin aanbod komt:
                                - Talentontwikkeling; met medewerking van Ruud van Wezel,
                                  Senior Lecturer Vastgoedexploitatie bij de Haagse Hogeschool
                                - Generatiemanagement met medewerking van Sander Groot,
                                  Directeur Sweco Vastgoedmanagement
                                 Interactieve Keynote door Talitha Muusse over generatiemanagement in de praktijk

Waarom deze middag?
Dat de markt en de maatschappij sterk aan het veranderen zijn dat constateerden we al. Maar hoe werken de nieuwe generatie en de huidige generaties goed samen in projecten? Hoe maak je nieuwe business met de nieuwe generatie? Kom netwerken met de sprekers en generatie X,Y en Z. Bekijk alvast het filmpje dat Janneke Wielaart maakte tijdens het voorbereidende bezoek aan de Haagse Hogeschool: Lector Ruud van Wezel verklapt iets over het programma.

Inhoudelijk vormgegeven door deze deskundigen
Talitha Muusse, Millenial Expert, Spreker en Ondernemer
Ruud van Wezel, Senior Lecturer Vastgoedexploitatie bij de Haagse Hogeschool
Sander Groot, Directeur van Sweco Vastgoedmanagement

Permanente Educatie
Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat als je het gehele inhoudelijke programma hebt bijgewoond. Voor deelname aan deze middag ontvang je 2 PE punten (NEVAP en Aedes) en 2 CPD uren (RICS).

Inschrijven en kosten?
(Student) leden van NEVAP en genodigden van De Haagse Hogeschool kunnen kosteloos deelnemen. Je kunt je tot en met dinsdag 20 november a.s. aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. De deelnamekosten voor overige belangstellenden bedragen € 199,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 99,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen.

Geen aanmelding meer mogelijk