- Gezocht: werkvelddeskundigen voor YP HvA | nevap.nl
Terug

Gezocht: werkvelddeskundigen voor YP HvA

vrijdag 25 januari 2019

Op 21 januari start aan de Hogeschool van Amsterdam een afstudeeratelier waar studenten zullen werken aan onderzoeksvragen, die afgeleid zijn van de NEVAP ontwikkelroute naar beheer van Duurzaam en Circulair Vastgoed.

De Young Professionals studeren af in de richting Assetmanagement of Projectmanagement. In 20 weken moeten zij een onderzoeksvoorstel opstellen, uitwerken en de bijbehorende onderzoeksvagen beantwoorden. De formule is zo dat studenten twee dagen op de HvA werken en worden begeleid en twee dagen binnen het bedrijf waar zij aan gekoppeld zijn en hun onderzoek uitvoeren. Het bedrijf faciliteert de studenten als sparringpartner en werkvelddeskundige. Omdat er nog studenten zijn die geen bedrijf hebben, worden belangstellende leden van de NEVAP van harte uitgenodigd om zich te melden. De NEVAP en de HvA hebben de intentie om een duurzaam werkverband aan te gaan en de leden van de NEVAP regelmatig te informeren over de voortgang van het onderzoek.

Wanneer er behoefte is aan informatie dan kunnen bedrijven contact opnemen met Germaine Zielstra van HvA. Je kunt haar bereiken via mail g.g.a.b.zielstra-olivier@hva.nl of telefoon 06-22726688