- Innovatie op Locatie | nevap.nl
Terug

Innovatie op Locatie

donderdag 21 maart 2019

Datum: donderdag 21 maart 2019

Tijd: 15.30 tot 20.00 uur

Ontvangstlocatie: The Green House, Utrecht

The Mall Hoog Catharijne, De Knoop, The Green House, Galaxy Tower en Wonderwoods. Wat dacht, denkt en gebeurt er in Utrecht om aantrekkelijk in 2030 te zijn? Wat is of wordt er nog gebouwd en welke exploitatiemodellen horen daarbij? Wie zijn op co-creatieve wijze betrokken en met welk resultaat? Ontstaan er echt nieuwe businessmodellen? Of is het alleen maar citymarketing? 

Tijdens deze Innovatie op Locatie gaan we op interactieve wijze langs een aantal markante ontwikkelingen. En kijken we naar de nieuwste ontwikkelingen waar het blenden van functies in het gebied en soms in gebouwen zichtbaar zijn. Wat brengt het op?  Klopt de exploitatie daadwerkelijk?

The Green House staat op een plek waar op de lange termijn een ander gebouw gepland is. Maar om te voorkomen dat die plek braak blijft liggen, blijft het gebouw daar de komende 15 jaar staan. Bijzonder is dat The Green House na die tijd kan verhuizen. Het gebouw is namelijk volledig demontabel en kan dus elkaar gehaald worden en ergens anders weer opgebouwd.

Zien wij jou op donderdag 21 maart 2019? Meld je dan nu aan via onderstaande aanmeldbutton.

Aanmelden