- NEVAP MoveCamp | nevap.nl
Terug

NEVAP MoveCamp

donderdag 11 juli 2019

NEVAP MoveCamp

Datum:               Donderdag 11 juli 2019
Locatie:              Fort de Batterijen, Overeindseweg 25, Nieuwegein
Tijd:                    9.00 – 13.00 uur (incl uitloop lunch)

NEVAP MoveCamp
De score van 8,5 voor de aansluiting op de kennisbehoefte tijdens het eerste NEVAP MoveCamp laat het al zien. De deelnemers vonden de sessie energiek en inspiratievol. Maar wat is een MoveCamp nu eigenlijk? Het is experimenteerruimte en van te voren weet je eigenlijk nooit helemaal wat er gebeurt. Het is gericht op het in beweging krijgen van een probleem, met ruimte voor het volgen van je eigen weg. Zo werd tijdens de eerste MoveCamp kennis toegevoegd aan het probleem: “Van individueel naar collectief gedragen oplossingen” en “Hoe kan ik duurzaamheid verder in projecten brengen” en “Hoe kan ik kennisuitwisseling en feedback verder vasthouden”.

WAT VONDEN DE EERSTE DEELNEMERS?
De deelnemers vonden de bijeenkomst: ‘open, persoonlijk, inspiratie, persoonlijke ontwikkeling, kennisuitwisseling, dromen laten uitkomen, toegankelijk, resultaat- en actiegericht, beter leren kennen van elkaar, out-of-the-box in een mooie geleide vorm en een prettige verrassing.” Vat dit het helemaal samen? Neen. Het geeft een indruk, net als de foto’s. Een MoveCamp moet je ervaren.

DE ERVARINGSDESKUNDIGEN
Deze leden hebben de eerste MoveCamp meegemaakt en zijn enthousiast:

Edwin van de Woestijne, a.s.r. real estate, managing director
Joost Vooijs, Colliers International Asset Services Retail, Partner | Director Asset Services
Hans Lachmansingh, a.s.r. real estate, Senior Technisch Asset manager
Yvonne Flippo, Colliers International Asset Services Retail, Senior Accountmanager
Jeroen Hollander, de Alliantie, Senior Adviseur Vastgoedbeheer & Sociaal Geograaf
Karen Nuij, De BouwCampus, Procescoach
Jan-Maarten Elias, Energy Bridge, Directeur
Sannie Verweij, Gebouwinzicht, Trainer/Adviseur
Johan Smit, RPS Nederland, Senior Adviseur en Accountmanager
Dennis Strik, SGS Search Ingenieursbureau, Adviseur
Wilfred van der Plas, Simaxx, CCO
Bartjan van der Sloot, Strukton Worksphere, Projectontwikkelaar
Ruben Verheijen, Strukton Worksphere, Business Develop Manager
Maarten Kusters, Tsavo, Directeur

WAAROM EEN MOVECAMP?
Wil je echt innoveren en leren, dan moet je soms out of the box aan de slag. En binnen een MoveCamp gaat dat op een praktische en actiegerichte manier. Het is persoonlijk en zakelijk tegelijk. Pepijn Nicolas van YouFacilitate scoorde een 9 voor de eerste MoveCamp. Niet vreemd, omdat hij eerder een grote internationale prijs, in de volksmond “de oscar voor facilitatoren”, won met deze aanpak.

WAT LEVERT HET JE OP?
MoveCamp levert je nieuwe kennis en kennissen op. We verrijken jouw kennis op een persoonlijke en interactieve wijze. Onze belofte is dat je met meer kennis van jouw uitdagingen de deur uit gaat. Het is een beleving.

PERMANENTE EDUCATIE
Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat, indien het gehele event is bijgewoond. Voor deelname aan deze ochtend ontvang je 3 PE punten (NeVaP en Aedes) en 3 CPD uren (RICS).

INSCHRIJVEN EN KOSTEN
Voor leden van NEVAP zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Je kunt je tot en met 4 juli a.s. aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. De deelnamekosten voor overige belangstellenden bedragen € 399,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 99,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen.

Geen aanmelding meer mogelijk