- NEVAP MoveCamp no3 Getting things done this year | nevap.nl
Terug

NEVAP MoveCamp no3 Getting things done this year

maandag 28 oktober 2019

NEVAP MoveCamp

Wil je weer verder ruimte creëren en beweging realiseren? Kom naar het derde MoveCamp van NEVAP. Ben je nog niet eerder geweest. Dat is absoluut geen belemmering. Meedoen kan altijd op ieder moment. Deze MoveCamp staat in het teken om dit jaar nog resultaten te realiseren. Wat is een MoveCamp? Het is gericht op het in beweging krijgen van jouw zakelijke uitdaging, met ruimte voor het volgen van je eigen weg. Daarbij gebruiken we de wijsheid van de groep. Klinkt dat vaag? Misschien. Maar merk je dat je op je eigenwijze steeds het zelfde resultaat of dezelfde energie krijgt? Wil jij wel eens aan de slag met hardnekkige uitdagingen? Wil jij je bereik vergroten en echt een slag verder mensen leren kennen? Kom dan naar MoveCamp no3 – Getting things done this yearMeld je aan.

Datum:               Maandag 28 oktober 2019
Locatie:              Fort de Batterijen, Overeindseweg 25, Nieuwegein

Ben je voor het eerst, wees dan welkom vanaf
Tijd:                    16.00 - 20.00 uur

Ben je al eerder geweest? Neem dan iemand mee die jouw opgave kan helpen versnellen! Let op de vervroegde starttijd.
Tijd:                    14.00 - 20.00 uur

NEVAP MoveCamp
wat is een MoveCamp nu eigenlijk? Het is experimenteerruimte en van te voren weet je eigenlijk nooit helemaal wat er gebeurt. Het is gericht op het in beweging krijgen van een probleem, met ruimte voor het volgen van je eigen weg. Zo werd tijdens de eerste MoveCamp kennis toegevoegd aan het probleem: “Van individueel naar collectief gedragen oplossingen” en “Hoe kan ik duurzaamheid verder in projecten brengen” en “Hoe kan ik kennisuitwisseling en feedback verder vasthouden”.
Ben je al eerder geweest? Je gaat een slag dieper en verder. Dat vraagt meer tijd. Daarom start je om 14.00 uur. En een complexe opgave versnelt niet door het alleen te doen. Nodig daarom jouw collega's en netwerk uit om dit jaar nog resultaten te behalen door middel van de NEVAP MoveCamp aanpak. Meld je aan en laat direct weten welke collega's je meeneemt.  

  

WAT VONDEN DE EERDERE DEELNEMERS?
De deelnemers vonden de bijeenkomst: ‘open, persoonlijk, inspiratie, persoonlijke ontwikkeling, kennisuitwisseling, dromen laten uitkomen, toegankelijk, resultaat- en actiegericht, beter leren kennen van elkaar, out-of-the-box in een mooie geleide vorm en een prettige verrassing.” Vat dit het helemaal samen? Neen. Het geeft een indruk, net als de foto’s van de eerdere sessies. Een MoveCamp moet je ervaren.

WAAROM EEN MOVECAMP?
Wil je echt innoveren en leren, dan moet je soms out of the box aan de slag. En binnen een MoveCamp gaat dat op een praktische en actiegerichte manier. Het is persoonlijk en zakelijk tegelijk. Pepijn Nicolas van YouFacilitate scoorde een 9 voor de eerste MoveCamp. Niet vreemd, omdat hij eerder een grote internationale prijs, in de volksmond “de Oscar voor facilitatoren”, won met deze aanpak.

WAT LEVERT HET JE OP?
MoveCamp levert je nieuwe kennis en kennissen op. We verrijken jouw kennis op een persoonlijke en interactieve wijze. Onze belofte is dat je met meer kennis van jouw uitdagingen de deur uit gaat. Het is een beleving.

PERMANENTE EDUCATIE
Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat, indien het gehele event is bijgewoond. Voor deelname aan deze middag/avond ontvang je 3 PE punten (NeVaP en Aedes) en 3 CPD uren (RICS).

INSCHRIJVEN EN KOSTEN
Voor leden van NEVAP zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Je kunt je tot en met 21 oktober a.s. aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. De deelnamekosten voor overige belangstellenden bedragen € 399,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 99,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen.Aanmelden