- NEVAP's Summerschool 2020 | nevap.nl
Terug

NEVAP's Summerschool 2020

vrijdag 18 september 2020

Het doel van de Summerschool is simpel: bijdragen aan kennis van onze leden over vastgoedexploitatie. Meer dan in het verleden wordt ons gevraagd te zorgen, dat de vastgoedexploitatie duurzaam, innovatief, veilig, gezond en financierbaar is. Dat vraagt om strategische keuzes, een beleidsmatige invulling en kennis van zaken. Maar vooral ook weten welke trends en ontwikkelingen voor u het verschil gaan maken. Een doordachte aanpak en integraal inzicht helpt u op weg met het realiseren van duurzame exploitatie. Tijdens de NEVAP SummerSchool krijg je bouwstenen voor deze kennis en inzicht op interactieve wijze aangeboden.

Wat je mag verwachten:
• trends en ontwikkelingen over technologie, veiligheid, duurzaamheid, financierbaarheid, zorgvastgoed
• kennis van startups én beproefde technologie,
• asset- en portefeuillemanagement concepten, 
• je spreekt inspirerende mensen en deelt praktijk ervaringen,  
• je krijgt nieuwe inzichten en wisselt jouw kennis en expertise uit.

Wanneer: vrijdag 18 september
Tijd: 8.30 - 15.30 uur 
Locatie: Randstad

PROGRAMMA:
invulling volgt

PE Punten Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat. Voor deelname aan dit event ontvang je 6 PE punten (NEVAP en Aedes) en 6 CPD uren (RICS).
Gratis deelname Voor leden van NEVAP zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor overige belangstellenden sturen we een factuur ter waarde van € 399,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn we genoodzaakt € 199,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen. Afmelden zonder kosten kan tot 5 werkdagen van te voren.

Aanmelden