- Onderneem in 2020 Nieuwjaarsevent | nevap.nl
Terug

Onderneem in 2020 Nieuwjaarsevent

donderdag 16 januari 2020

Maak een goede start en meld je aan
Wat onderneem jij in 2020? Wat is de toekomst van kantoren en wie zijn jouw toekomstige medewerkers? Hoe creëer je een kantooromgeving die functioneert als een hotspot voor de nieuwe generatie? We geven je insights over wat moet je doen, en wat je vooral moet laten. Verwacht je volledig commitment van je mensen of wil je juist dat ze ondernemend zijn? Welke trends en ontwikkelingen staan je te wachten? Welke prijzen zijn er te winnen? Ik kan je vast verklappen: Ondernemen in 2020 kan niet zonder technologie, maar een hotspot vraagt zeker meer dan IoT alleen. En zoals je gewend bent gaan we interactief aan de slag. Het komt allemaal aan bod in het overvolle Nieuwjaarsevent van NEVAP. 

Hotspots voor de nieuwe generatie door Frank Verwoerd (Head of Research bij Colliers International):
Generatie Z start zijn carriere bij ondernemingen waar het bruist. Een goed kantoor op een goede plek draagt daar aan bij. Frank analyseert de hotspots in town. Bijvoorbeeld de voormalige Citroëngarage waar we te gast zijn. Welke plekken in Nederland worden gegarandeerd hotspots? Wat zijn de succesindicatoren en wat moet je ondernemen om in de toekomst medewerkers aan je te binden? En kan je nog wel toekomstbestendig genoemd worden als jouw kantoor geen hotspot is? 

Share your drink, keep your company door Wiebe van den Ende (Regisseur, entrepreneur en creator)
Wiebe is de oprichter en drijvende kracht achter Amsterdam Tinto: Een ‘High quality, low alcohol wine drink’ die sinds de lancering begin dit jaar de horeca van Amsterdam aan het veroveren is. Wiebe neemt ons mee in het ondernemen in 2020. Hoe zorg je dat je dat jouw idee, een product wordt en vervolgens onderdeel zijn van de hotspots van Amsterdam? Op welke wijze zet je een nieuw product in een bestaande en overbevolkte markt? Lessen die we graag transporteren naar de exploitatie van vastgoed. Want stel je voor dat zijn volgende stap in het vastgoed is…

NEXPLOIT NEVAP’s Next Level Vastgoedexploitatie
Welke maatschappelijke ontwikkelingen raakt de vastgoedexploitatie? Waar moet je rekening mee houden? Het Business Innovatie Lab daagt je uit met deze onderwerpen:
- Versterken van de innovatiekracht in vastgoed exploitatie met jong talent 
- Realiseren van Cultuurverandering bij collega’s en huurders
- Circulair gebruik van grondstoffen en materialen  
- Mobiliteit: Vergroten van de leefbaarheid van steden 
- Sensoring: Optimaliseren van het proces gericht op de gebruiker 

Awards Groene Appel
Ook dit jaar reiken we awards uit aan de beste studenten. De top 3 studenten ontvangen onze Groen Appel Award. Ook de beste spreker en natuurlijk een bijzonder NEVAPlid kan een Groene Appel ontvangen. Hef jij het glas mee op deze toppers?

De sprekers
Frank Verwoerd (Head of Research bij Colliers International) mag zich een influencer noemen. Enkele door Frank uitgevoerde publicaties hebben geleid tot wetswijzigingen om de Nederlandse vastgoedmarkt beter te laten functioneren. Hij geeft leiding aan een team van onderzoekers die primair de taak hebben om de business te ondersteunen met strategische onderbouwing van hun advisering naar de klant. Daarnaast volgt de researchafdeling de verschillende vastgoedmarkten nauwgezet en analyseert de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Zo vormt deze analyse de basis voor de visie op deze vastgoedmarkten. 
Wiebe van den Ende (Regisseur, entrepreneur en creator) schrijft en regisseert films, VR-films, reclames en B2B sales-video’s. Als filmmaker heeft hij diverse prijzen in de wacht gesleept. Zijn laatste VR-film is bijvoorbeeld begin dit jaar op het prestigieuze SXSW festival in Austin Texas in première gegaan en toert op dit moment nog over de wereld van festival tot festival. Meerdere malen heeft hij o.a. op de loper van Cannes gestaan. Mocht je denken dat gezicht dat ken ik wel, dat zou kunnen. On stage bij Lowlands en Paradiso heeft hij als zanger van de band Smogus en later 2days on Milk groot publiek in beweging gekregen. Naast dit creatieve werk is hij succesvol ondernemer.
Leden Business InnovatieLab
Johan Smit (RPS), Henry Heida (Sweco), Jeroen Hollander (De Alliantie), Wilfred van der Plas (Simaxx), Wim Smit (Syntrus Achmea), Brigit Smulders (Spark) en Sander Stekelenburg (Tsavo) vormen samen het BusInnLab. Met kennisoverdracht en kennisontwikkeling realiseren de leden duurzame oplossingen voor de toekomst. Het Business Innovatie Lab fungeert als denktank en schept de context voor nieuwe ontwikkelingen. Zie www.nevap.nl

Datum:  donderdag 16 januari 2020 
Tijd:       15.30 - 20.00 uur (inclusief networkbuffet)
Locatie:  Colliers International, Stadionplein 14, Amsterdam 

Programma:
15.30 uur ontvangst
16.00 uur welkom door Ilja Werkhoven (directeur NEVAP)
16.10 uur Medewerkers van de toekomst en Hotspots in Town  Frank Verwoerd  
16.40 uur Share your drink, keep your company.  Wiebe van den Ende 
17.10 uur Tasting Tinto 
17.30 uur NEVAP’s NEXPLOIT Next Level Vastgoedexploitatie Business Innovatie Lab
18.15 uur Uitreiking Groene Appels aan talentvolle studenten
18.45 uur Walking together naar het buffet
18.50 uur Toast op het Nieuwejaar en opening netwerkbuffet
19.00 uur Netwerkbuffet
20.00 uur Einde

PE Punten
Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat. Voor deelname aan dit event ontvang je 2 PE punten (NEVAP en Aedes) en 2 CPD uren (RICS).

Gratis deelname
Voor leden van NEVAP zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Het is altijd mogelijk om een collega of zakenrelatie mee te nemen. Neem dan even contact met Marleen van de Vecht (m.vandevecht@nevap.nl) op. Voor overige belangstellenden sturen we een factuur ter waarde van € 399,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn we genoodzaakt € 199,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen. Afmelden zonder kosten kan tot 5 werkdagen van te voren.

motionmailapp.com

Geen aanmelding meer mogelijk