- Rondleiding Mall of the Netherlands | nevap.nl
Terug

Rondleiding Mall of the Netherlands

donderdag 12 december 2019

 

Op donderdag 12 december krijg je een unieke kans om achter de schermen te kijken bij 'Mall of the Netherlands'. Naast een rondleiding, geeft Teun Koek, Project Director Mall of the Netherlands bij Unibail-Rodamco-Westfield, ons meer zicht op de achterliggende uitdagingen. Uitdagingen zoals de bereikbaarheid, druk op de omgeving en de rol van de gemeente hierin. Natuurlijk bespreken we ook de duurzame invulling van dit project. Om het af te sluiten zorgen we voor een heerlijke maaltijd waarbij we diverse culinaire schotels proeven van de verschillende foodcourtondernemers. Dat wordt een zeer smakelijke verse maaltijd, met een goed verhaal erbij.

The Mall of The Netherlands – Megalomaan of Right on Spot
We zijn allemaal nieuwsgierig naar de 'Mall of the Netherlands'. Dit enorme project in Leidsenhage begint nu echt vorm te krijgen. The Mall of The Netherlands is volledig overdekt en is verpakt in 117.000 m2 aan hypermoderne architectuur. In dit shopwalhalla gaan 230 winkels zich huisvesten. Naast al die winkels, kun je er ook naar de bioscoop, worden er (merk)evenementen georganiseerd en kun je relaxen in het naastgelegen park. En bij dit megaproject komt veel kijken. Niet alleen boven, maar ook onder de grond. Via de website Leidschenhage vernieuwt lees je de voortgang over de lopende werkzaamheden. Ook zie je welke winkels geopend zijn, welke winkels bijna open gaan en welke bouwwerkzaamheden er nog op de planning staan. Zelf komen kijken en beleven wat The Mall of The Netherlands nu wordt?

Wanneer
Datum:                        donderdag 12 december 2019
Tijd:                             15.00 uur – 19.00 uur
Locatie:                       Mall of the Netherlands, Kamperfoelie 3, Leidschendam

De exacte verzamelplaats ontvangt u na aanmelding in de deelnamebevestiging.

PROGRAMMA:
14.30 - 15.00 uur          Inloop
15.00 - 16.00 uur          Presentatie Teun Koek, Project Director Mall of the Netherlands bij Unibail-Rodamco-Westfield
16.00 - 17.00 uur          Rondleiding Mall of the Netherlands
17.00 - 19.00 uur          Culinaire proeverij van de ondernemers uit de foodcourt (buffetdiner)

PE Punten
Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat. Voor deelname aan dit event ontvang je 2 PE punten (NEVAP en Aedes) en 2 CPD uren (RICS).

Gratis deelname
Voor leden van NEVAP zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Het is altijd mogelijk om een collega of zakenrelatie mee te nemen. Neem dan even contact met Marleen van de Vecht (m.vandevecht@nevap.nl) op. Voor overige belangstellenden sturen we een factuur ter waarde van € 399,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn we genoodzaakt € 199,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen. Afmelden zonder kosten kan tot 5 werkdagen van te voren.

Geen aanmelding meer mogelijk